alexlebo 2011.10.20. 00:58

habossütemény

Jujj hát nagyon nagy a boldogság, hogy a családocska, csiharka, katácska, pogika, mogyika után itt van velünk az én kis Pipkókám és Babukám:))) (tudjátok Ivett és a Hajni a vívók).

Nagyon örülök, hogy olvassátok és akkor ezek szerint nem hiába szenvedünlk itt ezzel a kis oldallal(mert, hogy a net miatt nem olyan könnyű elérni azt, hogy ezen az oldalon írás legyen:)

Na a mostani helyzet az, hogy kezdem egyre jobban nem szeretni a munkámat. Ebben több dolog is közre játszik: 1. már csak mosogatásról tudok álmodni, 2. szétment a hátam az állandó emelgetéstől, 3. semmit, de semmit nem tudok angolul beszélni és ez az amiatt a legjobban ki vagyok akadva, mert hát nem ezért jöttem ki!!!

Tegnap találkoztunk a Schiffivel (harmad unokatesónk aki kint él) és adott egy tök jó ötletet. Szóval azt hogy szerinte kamatoztassam a fitness edzői tudásom és végezzek el egy személyi edzői tanfolyamot, mert az nagyon keresett kintés mert 1óráért kb 40-50font az átlag amit elkérnek. Az meg azért nem olyan rossz. És most akkor nézegetek ilyeneket is, úgy néz ki, hogy pénteken megyek egy ilyesmi interjúra. Csak hát sajna nem is tanítottam itthon, mert hogy ebből sajnos nem lehet megélni, meg hát nem is bejelentett munka oly sok helyen. Na a lényeg, hogy ennek jól utána járok, mert ez tetszene.

És igen üzenem mindenkinek,Apunak,Hajninak, Pipkónak és a többieknek, hogy asszem igazuk van az eladói munka megunásában...ha mélyen a lelkembe nézek azt hiszem ezt tudom magamtól is, cak hát most menekülök ettől a kávézástól! Pogi Neked szerencséd volt, hogy jófejek a kollégák én ezt nem nagyon tudom elmondani. Aki kedves lenne ő kb 3szót tud angolul:(

Ja és képzeljétek, hogy felültettek ma!Elküldtem az önéletrajzomat egy ilyen Olimpiával kacsolatos álláshirdetésre és behívtak rá. Na hát persze köze nem volt az olimpiához, hanem valami szellemi termék eladásának a direkt marketingjének a valamilye volt a lényeg. Szokásos MLM, de tiltakoztak ellene hogy nem. VISZONT örülök, hogy elmentem, mert a csávó azt mondta, hogy jó az angolom,meg elég szaknyelvet használt, és egész jól értettem!juhiiijá!

Ja és nemsokára elkezdünk lakást keresni akkor azonnal szólunk ha lesz és gyerünk özönleni hozzánk:)))

Apukám, köszönjük mégegyszer ezt a csodás karácsonyi ajándékot!!!imádunk!!!

Anyukám, mindjárt jöszzz:)juhiii!!!

Madam, sejtettem, hogy csak bosszantani jönnétek ki:)) mondom ám, hogy Mufi át akarja venni a világuralmat!lencsikét és töpit is milliószor pusziljuk és azért örülünk neki, hogy felismerték a hangunk:) (illetve a töpiről nem esett szó, de sztem ő is:)

Hajni drága...ha az Hola buenos diason kívül tudnék bármi mást spanyolul odamentem volna az tuti:) de így maradt ez a rohadt szeles londonia!!!!váruuuuunk!!!

Pipkókám,remélem semmi komoly csak hassan hiány van!!ügyesen a ZH-kal, drukkolunk!

Nagyon nagyon imádunk Titeket és köszi, hogy olvastok minket és izgalmas mozgalmas kevésbé nyugdíjas:) életünk!!!

Ja és Mackó sógornak nagyon boldog szülinapot!!!!

PÁPÁPUSZI!!!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexlebomennilondon.blog.hu/api/trackback/id/tr993316555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexapuci 2011.10.20. 10:10:11

Hát meglepődtem hogy a Schiffi koma adta az ötletet az edzőihez, mert az elejétől kezdve ezt mondom, hogy jobb lenne Neked, de mindegy ez az apák sorsa, hogy őrájuk nem kell hallgatni! (nem sértődtem meg ne izgulj, ez a Ti életetek majd rájöttök csak lassabban)
Azért annyit mondanék, hogy minden munka unalmas, ha az ember úgy veszi és mindegyikben lehet találni örömöt ( ha más nem de a lóvé nagy lökőerő).
Nektek mindkettőtöknek azon kéne fejben átlendülni, hogy már csak kb 45-50 évet kell dolgoznotok, mert anélkül nehéz megélni!
Ez qrva szarul hangzik, de ha túljutottatok ezen, akkor talán bármilyen munkában tudtok örömöt találni, mert a jó munka ritkán jár jó sok pénzzel és sok szabadidővel!
Ha mindig azon rágódtok hogy ez nem jó az baj, azon kell rágódni mmit tudnék csinálni?!!Mindig előre gondolkodni! Na most már ennyi bölcseletből elég (sőt ez még nekem is sok), de ébresztőnek szántam.
Boldogultok és szeretitek egymást itthon pedig mindenki szeret Titeket! Tehát semmi vesztenivaló!
Hajrá pozitívabban előre és SÖRI!!!!

Mademme & Dr.Lift 2011.10.20. 12:13:49

Hát, alexapuci jól beszél, én is magamra fogom venni, ha nem baj :) És tényleg ezt kell elfogadnunk, még 40-50 év (bár a mi szakmánkban ezt szokták mondani: "íróasztal, tepsi" )
személyi edző nagyon jól hangzik, hajrá, csináld!!!! (itthon is egyre jobban keresett, és ez tök jó, mert mindenki jól akar kinézni, és bármennyit fizetnek érte a NŐK FŐLEG!!!!!! :D)
Felültetéssel ne törődj, mindenhol vannak kóklerek :P de a lényeg, hogy nem mondtál igent, és legalább beszéltél angolul!!!!!! Costánál meg az a jó, hogy most mégj obban tudod becsülni a technika csodáit alias MOSOGATÓGÉÉÉÉÉÉÉP!!!! IMÁSOM CSÓKOLOM A KEZEIT ÉS AZ AGYÁT ANNAK AKI KITALÁLTA!!!! :D
De a lényeg, hogy együtt csináltok mindent, és közösen és ez még szorosabbá teszi az amúgy is szoros kapcsolatotokat!
Imádunk és pusszantunk titeket!

Mackó család 2011.10.20. 17:35:51

Jó volt veletek beszélni tegnap skypon és ott már kifejtettem a véleményem erről az mlm-es hülyeségről, de azért itt is elmondom,hogy azt el ne vállald, inkább a takarítás:))))
Tegnap feljött a Csihar és mondta, hogy Ti megkértétek, hogy figyeljen az ablakból este, nehogy megtámadjanak a csövesek:))) Eddig még nem támadtak meg, úgyhogy jól végzi a munkáját:)
Mackó sógor tegnap aputól kapott egy ilyen francia "csoki készítős dobozt", amiben annyi finomság van, hogy megirigyelnétek pl: isteni kandírozott narancshéj és azt lehet ilyen csokival bevonni meg minden, úgy hogy hétvégén ki is próbáljuk:)
Amúgy Mackó köszöni a szülinapi jó kívánságaitokat is!!!!
Remélem összejön az edzőtermes munka és jövő héten már be is számolsz az újabb fejleményekről!!!
sok sok puszi

Memzi 2011.10.20. 21:16:51

Drágáim! Mindent elolvastam és mindenkivel teljesen egyetértek! Virág elvtárs szavaival élve "Az élet nem habos torta!"
Fogadok nem erre számítottatok,de sajna így van. Az viszont az én véleményem, hogy mindent csak addig kell csinálni, amíg az nem sanyargatja a lelkedet.Viszont, ha vannak új kilátások, mint pl a személyi edzői tanfolyam és állás, akkor már röhögve kibírja az ember,mert tudja, hogy már nem tart sokáig. És ez is baromi bizsergető érzés tud ám lenni!
Igen, igen Apa NAGYON KÖSZÖNJÜK mindannyian ezt a csodás ajándékot!Ha jól belegondolok valóban csodás karácsonyunk lesz hiszen az unokánk is ott fog szundikálni a "fa alatt"! Felfoghatatlan és elképesztő, hogy nagyszülők leszünk.....Apa Te belegondoltál???KÖSZÖNJÜK Bibó!!No, meg Mackó mert asszem Te is kellettél hozzá:)))
Alesz holnap érkezik a kis piros kabátod!!!Hiányzott már mi???Teleraktam a zsebét szeretettel, puszival és öleléssel:))Juj, van egyáltalán zsebe?Remélem!
Drágáim rengeteg ölelés és pusziból is ezer! Imádom,hogy mindenki ír és figyel Benneteket.Abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy vannak igazi barátaitok! Persze csak azoknak vannak, akik szeretetreméltók és jó barátok tudnak lenni.Az is nehéz ám! millió pussssszzzziiii
süti beállítások módosítása