alexlebo 2011.10.04. 22:24

uccsó

Hát...ez az utolsó este itthon. Most már kettesben a gyerkőcök elköltöztek a Solymár utca 4-be,már csak elkéne kezdeni a  bepakolást....tudod kinek van még most ehez kedve.

No de nem hisztizünk,azért várjuk,csak már elkéne kezdeni....csak az a KURVA PAKOLÁS,de legalább Búvár Benő jön velünk. Megpróbáljuk majd feltuningolni ezt a blogot de kb egyenlőre annyira értek hozzá kb semennyire..no de majd csak belejövök,lesz még belőlem Vágási Feri.

32 kiló..azért az kurva sok simán kitudnék vinni akkor pl 64 doboz sört az de fasza lenne,de kelleni fog azért legalább egy zokni...meg mondjuk két boxer ha mindent naponta kifordítom elég egy hétre nem? nincs kint kőbányai

azért hiányzoni fogtok,remélem azé ezt vki ezt csak elolvassa,majd próbálok fejlődni magasabb irodalmi szintekre szárnyalni 8oldalas tájleírások meg ilyenek

na irány London

csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://alexlebomennilondon.blog.hu/api/trackback/id/tr133279003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dejuszka 2011.10.04. 23:12:16

Sziasztok Dragaim!!!

Remelem ajesz mar nem sir es megvigasztalodott! Nagyon vigyazzatok magatokra, azt megigerem,hogy lelkes olvasoja leszek a blognak es kommentelek is mindent! :) Nagyon szeretunk titeket! Jo lesz minden es ugyesek lesztek,megalljatok a helyeteket a kodos albionban is ebben biztos vagyok! "csak az szamit,hogy szeretitek egymast"
puszacsusza :*

Mackó család 2011.10.05. 09:24:03

Csatlakozunk a Dejuszkához:))) Pusziiiii

Mademme & Dr.Lift 2011.10.05. 09:56:36

Drágák :))))) Mi is csatlakozunk Dejuszkához és Mackó családhoz :) no meg az állatkák is!
Minden nap olvasni fogjuk ezt a kis irományt, és meg fogunk nyugodni, hogy minden rendben van :)jaaa, Lebó, te leszel ott a legjobb kertész :P :D:D:D:D

Sok sok cupp és ölelcs

"keresztszülők"

Sörtündér 2011.10.05. 13:31:49

Drágáim!!!!
Sajnos nem lehettünk ott a búcsúnál, de most így itt annál több ölelős puszit küldünk!!!!!
Vigyázzatok magatokra, és Alex ne pityeregj, hiszen azzal az emberrel lehetsz együtt, akit Életed kiválasztott párja:)) és mint férj és feleség TI mindig egymásra számíthattok (akármi is történik, ha az ég leszakad akkor is:))
sok puszi Nektek!!!!!!!!!! aztán majd írjatok, mi is lelkes olvasóitok leszünk!!!!

csihar 2011.10.05. 19:49:55

Mióta megházasodtál olyan házasság szakértő lettél Réka... :D
süti beállítások módosítása