Kedves Mindenki!

 

Jelentjük, hogy javult a kedvünk. Azon vagyunk, hogy még jobb legyen. Na ma is voltunk munkát keresni és úgy néz ki, hogy reméljük találtunk is. Lebci holnap megy interjúra délre, ilyen alapítványoknak gyűjteni az utcán vagy valami ilyesmi, és az órabér 7font (nekem a costaban 6.08 volt) szóval jól hangzik. Reméljük jó munka is lesz!!!!én csütörtökön megyek majd egy Fit for Sport nevű céghez, ami gyerekeknek szervez táborokat, meg sportesseményeket, meg neveli őket az egészséges életre. Szóval pont nekem való lenne, reméljük összejön!!!

 

Azért ma még küldtem pár helyre és már meguntam, hogy bolti eladónak is tapasztalat kell és gondoltam, hogy akkor gyártok magamnak tapasztalatot. És képzeljétek, örömmel kijelenthtem, hogy a HELENA butikban dolgoztam egy évetJ (aki értheti a poént az a család, meg a soroksáriak) ha nem hiszitek írjatok a helenabutik@freemail.hu-ra:) hahaha mi kreáltuk, jó mi???

 

Aztán ma még mostunk, meg vettünk zöldséget meg dínóhusit és azt ebédeltük, azaz vacsi mert hogy 6kor fogyasztottuk el. Most igazából mást nem tudok írni, mert más nincsen igazából!elég szar a net, valamiért azt írja ki, hogy túlléptük a megengedett netezési időt, ami azért vicces, mert ilyet nem csinálhatnak, mert ez a szemét cég úgy hirdeti magát, hogy az árban korlátlan internet van. Persze mikor szólunk érte, akkor az a válasz, hogy a többi lakó hibája és ez csak egy plusz szolgáltatás és örüljünk ennek. Na mind1, el szeretnénk menni innen minél előbb, csak előbb munka kell, és akkor a közelbe költözni.

 

Holnap drukkoljatok, este írunk mi votl!!!soksok pusziiiii

A bejegyzés trackback címe:

https://alexlebomennilondon.blog.hu/api/trackback/id/tr663343783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexapuci 2011.11.01. 07:55:08

Jól van Csillagaim, örülök ha kedvetek jobb és ha még le is foglaljátok magatokat napközben (pl:munkával) akkor sokkal egyszerűbbnek fog tünni minden! Remélem a hullámvölgynek vége és biztassátok egymást, mert ha csak az egyikőtök nem hisz valamiben, akkor a másik hiába hisz benne, nem biztos hogy fog sikerülni! Rajta csak rajta nem szakadt le a pajta, most már csak felfelé, ha lesz lóvé lesz jobb kedv is! Lebci vejcinek üzenem, amíg nincs más addig bármilyen munka jó és nem azon kell rágódni, hogy mit szeretnél csinálni, hanem meg kell mutatni, hogy Te mint FÉRFI is eltudnád tartani a családodat! Na a mai bolcsesség megvót, remélem Ti is érzitek, hogy feladni könnyebb lenne mint bizonyítani, de utólag lehet hogy megbánjátok, hogy nem küzdöttetek jobban a jólétért! ( hiszen azért mentetek ki?) szép napot és SÖRI

Mackó család 2011.11.01. 08:28:59

Jaj de örülök, hogy jobb kedvetek lett, lehet így tényleg könnyebb lesz majd elviselni a jelenleg szürke hétköznapokat.
A munka, amit írtál jól hangzik és ha van is hozzá kedved akkor még jobb:) Bár nem tudom, hogy télen milyen táborokat szerveznek gyerekeknek, talán sítábor?? vagy nem ilyesmi lenne a munka, hogy kéne menned a táborokba?
Helena butik???:) OMG:) valami közismertebbet is beírhattál volna pl: bershka vagy stradivarius, utána járni úgysem tudnak:) Na de a célnak megfelel minden esetre:)
Még mindig nincs teljesen készen a gyerekszoba de ha készen lesz akkor sem biztos, hogy le tudom fotózni mert egyszerűen nincs hely hozzá:) szóval ha bemész a szobába előre tudsz menni három kis lépést meg oldalra kettőt:) De Vanikának szuper lesz!!!!:)
na majd még írok facebookon is!! csókszika
süti beállítások módosítása