na hello bello!!!azt hiszem a mai napról nem tudok sokat beszámolni, mert olyan különös dolgok nem történtek velünk. Azért nagyjából leírom:

Reggel 10.30ra mentem az interjúra. Ott megtudtam, hogy úgy van, hogy kifizeted a személyi edzői tanfolyamot elvegzed, ami 5-6hét és utána biztosítanak neked több interjút is és ha szimpi vagy meg aranyos meg kedves akkor fel is vagy véve. Röviden ennyi. Csak a buktatója az hogy hát eléggé drága. Mivel nekem van sport diplomám és aerobik edzőim ezért az amúgy 4szintből 2őt át is ugorhatok, ami azért jó mert kevesebbe kerül és gondolom kevesebb tanulással jár. Így lenne 1800font...:( van részletfizetési lehetőség is, de ott sajna többet kell fizetni(mintha hitelt törlesztenél) nem is értem miért. Na mind1, a lényeg, hogy korlátozott a csoport száma, azt hiszem 12-15szóval ha írnak email akkor oksa ha nem akkor nem. De én azért a nagy nyomozó utána néztem ennek annak a neten és lehet találtam egy másik helyet ahol csak1000font lenne, mert már megvannak a fent említett papírjaim. Na majd kíváncsi leszek mi sül ki ebből az egészből.

A munka ügyben csak annyit, hogy tegnap 50perccel később engedtek el...már tök kivoltam, valahogy nem szeret engem ez a manager csaj..de szerencsére elment:)ennek asszem örülök. Most több lehetőségen is gondolkodom,

1. maradjak amíg el nem végzem az edzőit

2. menjek át egy másik Costaba, ami nyugisabb és lehetőleg kedvesek a kollégák

3. keressek egy fitness termi munkát Munkaközvetítő irodán keresztül, de addig meg itt szívok,ami azért rossz mert semmi angol nem tapad rám mert nem tudok beszélgetni senkivel:(

Kérek

A bejegyzés trackback címe:

https://alexlebomennilondon.blog.hu/api/trackback/id/tr833321099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexapuci 2011.10.22. 13:58:30

Hát Csillagom nagy a dilemma, de mint minden ez is csak pénz kérdése! Dolgozni sajna kell, hogy átmenj-e máshová? Kérdés ott jobb lesz? Ki tudja! Ezt már ismered, de ha annyira rossz akkor meg nincs értelme eröltetni! Hülyék mindenhol vannak és ha váltasz, megint Te leszel az "új"! Azért ez elgondolkodtató, meg hát ugye az utazás, ez közel van, persze értem én, hátha jobb lesz. Majd eldöntitek! Neked mindenképpen sporttal kéne foglalkoznod, azt szereted! Úgy látom a valutaváltóról letettetek ( persze nem is akartátok azt értem), de ott senki nem baszogat nincs wc takarítás és beszélgetni is kell, nem úgy mint itthon! Na mindegy! Lebci vejcivel mi a stájzl? Semmi több csak vár? Mert az gondolom idegölő lehet! Nehogy összevesszetek! Domika kisfiam beti lett mára, remélem hamar kipiheni, majd anya elmeséli.Fel a fejjel és SÖRI

Memzi 2011.10.23. 12:16:53

Drága Babák!
Ott kezdem ahol apa befejezte...Domcsa beteg lett, lázas, fáj a feje, 1x még hányt is:(Úgy pöfög éjjel, mint egy gőzmozdony mert az orra nem szelel a drágámnak és a haja reggelre úgy áll, mint az enyém- égnek!Holnap lebaktatunk a doki bácsihoz aztán majd elválik, h mi lesz.Lehet. h Neki 2 hét lesz a szünet???A kis ügyeske, jól kiszámolta:)))
Aztán...azt gondolom, hogy egy nyugis kis kávéház az jól hangzik, bár igaza van apának, ott is Te elszel az új. De minden munkahelyváltás ezzel a szuper kiváltsággal jár!!De valamit nem értek vagy nem értettem...Most ki ment el? a cseh csajszi?Ha Ő akkor jön egy új főnök és akkor van rá esély, h tiszta lappal indul mindenki, Vagyis jobb lesz a helyzet.Lehet, h most azért volt ilyen össze meg vissza minden mert pont lesz..ta az egészet.Mi van a magyar pitával??Ha genyózik csak szólj, tudod megyünk a Domcsával és jól meggyomrozzuk:))A vasárnapod már az új főnökkel van? Várom a változásról szóló híreket mert lesz az biztos.Vagy jó vagy rossz, de lesz és akkor már tudsz dönteni, menni vagy maradni.
A Lebcinek meg azt hiszem valami munka után kellene néznie, addig amíg nem indul a Hamleysben a bemutogatás.Így csak szétunja magát és az semmi jóra nem vezet.Ha csak részmunkaidőben már az is jó.Arról nem is beszélve, h az Ő angolja így már valahol mínuszban lehet.No és a pénz sem utolsó szempont.Azt gondolom az első 1-2 hónapban ki kell próbálni egy pár munkalehetőséget, aztán azokból jól kiderül, h az ember mit is csinálna a legszívesebben vagy , h melyik az amelyik még elviselhető és lehet vele pénzt keresni.Nem mindig azt csináljuk amit szeretünk...Na, szóval ebből az aspektusból ránézve mindarra amit leírtam azt gondolom, h menjetek és próbáljatok szerencsét több helyen!
Az edzői tanfolyam szuper és nagyon ügyes vagy , h találtál másikat.Az már elfogadhatóbb ár, itthon is ennyi egy tanfolyam. Most megyek én is csana vezetőire és kedvezménnyel ennyi. Azért a Lebci keresete kisegítené a családi kasszát, tehát kalandra fel és uccúúúú!
Az öcséd egy igazi here:)))Próbálom rávenni, h csináljuk meg a leckét mert most 1 kicsit jobban van, de az a válasz , h jó csináljam én Ő meg nézi:))Szuper már ez a csávó is kezdi! Hogy ezek a férfiak milyen hamar ön- és közösségi tudatra ébrednek!!Ez elképesztő!!A kis pöcs eddig is ezt csinálta velem csak azt még bebugyolálta "az anya kicsi fiacskája"szemrebegtetősmosolygós,hizelkedős,odabújósba most meg csak úgy bele az orcámba!!Hát változnak az idők az a krisztusát!
Na, képzeljétek tegnap megvolt az első drámajátékos szülinap itthon.Hát, rögvest a mélyvíz!Egy olyan kezelhetetlen osztályból való 10 éves fiúcsapat jött 13an, hogy a hajam esett le majdnem! Az anyuka gátlásos az apuka 1 proli hvcs.Mindenki levette a cipőjét Ő cipőben és szőrös bőrkabátban mászkált a lakásban!!!Persze tudom, h azért mert kb 170 magas volt és 40 kiló és ha leveszi kabátját eltűnnek a vállai vagy inkább előtűnik a lefelé trapéz alakja, ami azonnal lerombolja azt a csöppnyi apai tekintélyét is amit a bőrkabátnak köszönhetően kivívott. Csak azt tudnám, h mit csinál nyáron??Bazi melege lehet:)) Ahá, most már tudom, h az apu miért tartja magát ilyen jól:)))A kölykök, mert azok voltak rohangáltak a kertben mint a hülyék!! Be kellett vetnem a régi idők játékait pl. autós fogó!És bejött!nem ismerték a kis idióták és ennek változataival több. mint 1 órát rohangáltak.De rémisztő, h nem ismernek 5 virágnévnél többet...Na, aztán már szerencsére jött a Csaba és drámázott velük, de neki sem ment könnyen a dolog.A végén jöttek a szülők és akkor látom , h ott áll a Nyíri Zsuzsa néni lánya a Kata is . Az egyik fiúcska az Ő Regője volt.Hát ilyen kicsi a világ!!Utána fél 8tól 10ig takarítottam...Hát látjátok ez is 1 olyan munka ami néha jó, néha rossz! Ez most kevésbé volt jó, de remélem a többi más lesz.
Hát, nem mondom, h röviden, de ennyi történt...
Imádlak angyalkáim és millió puszi!!Izgatottan várom a fejleményeket:)))

Pogesz 2011.10.24. 10:34:14

AlexLebo!

Kitartáás! Ez ilyen...de az a fontos, hogy ennél már csakis jobb lesz!!! Ha valahogy átvészelitek ezt, utána már minden gyalog-galopp lesz!:) A túlórát meg fizessék ki!!! Persze, tudom, az a 6 font nem kárpótol... Alex, nem tudok tanácsot adni, de Te majd biztosan érzed, hogy merre-meddig, nem könnyű, átérzem.. Ha közben nem adod fel a munkakeresést, valami lehetőség úgyis jön!! nevö giv áp!:)
Amúgy szabadnapokon mit csináltok? Miket esztek? Hol vásároltok? Milyenek az emberek? És a másik oldalas közlekedéés?? :)
Nagyon sok puszi meg pozitív energia Nektek!!! :)

Púszi!!

alexlebo 2011.10.25. 21:59:49

@Alexapuci:
Apukám nem veszekszünk, ne izguljál. Tudom, hogy a pénz motivál meg hasonlók, de már tényleg nem bírtam, meg ez a fizetés dolog is...De ha 2héten belül nincs munka akkor megyek megint kávézóba(starbucks vagy Nero, állítólag ezek jobbak). De lesz munka, mert nagyon jó önéletrajzot írtam:)A valutaváltó is téma még, csak a Lebci várja a Hamleyst én meg szívesebben mennék most már valami sportolósba, de ha nem jön össze akkor utánaérdeklődöm ennek!puszika

alexlebo 2011.10.25. 22:05:03

@Pogesz:
pogesz, nevö giv áp, értettem:))) aranyos vagy!most teljesen pozitívan úgy gondolom, hogy fogok kapni munkát, valami jót. Érzem:) Szabadidő: ha délelőtt dolgozom, akkor délután kissé fáradt vagyok, de punnyadunk vagy próbálunk netezni, sétálgatunk. Ha délutános vagyok akkor meg sokáig alszunk és van melletünk egy szuper kis reggelizős hely, ott eszünk english breakfastet és minden reggel ott teázunk:) vásárolni a sainsburyben szoktunk:) olyan finom az áfonyás muffin, meg tök jó, hogy van ilyen 2t 4fontért akciók meg ilyenek. Kaja az változó, sok subwayt falunk, az a legegyszerűbb, meg az legalább egészséges, de csináltunk multkor salátát, meg levest, meg tojásránottát. Ilyen egyzserűket.A közlekedés kiakaszt, fogalmam sincs mikor merre kell nézni és állandóan bénázok:)Valami tanács kajafronton???vagy programfronton???sok puszi
süti beállítások módosítása